Известие

Collapse
No announcement yet.

Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Christweil Покажи съобщение
    За колко дни стана работата?
    Пратих ги миналия петък и си ги получих този , като ги почнаха в понеделник и в сряда бяха готови - другото е бавенето при куриерите
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Ние също ги пратихме в началото на седмицата.

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
        Пратих ги миналия петък и си ги получих този , като ги почнаха в понеделник и в сряда бяха готови - другото е бавенето при куриерите
        Абе Емо нали ги прави тука в София бре?
        безплатни обяви
        Моята 166

Comment

• Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
          Абе Емо нали ги прави тука в София бре?
          Правих на мерцедеса .. тея на алфата ги осраха и ги пратих в Стрелча

ПП - тука ги правят само ако са пластмасови , като рефлектора на дългите.
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• По вапрос на фаровете, някой има ли коментари или опит със фаровете от марката Депо ?
            Естествено имам предвид за 166...
            Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

• Ако те бият с върбови клонки през ръцете си вземи
              Може да изкарат година,година и половина.
              А може и половината пластмаса да почне да се стича към стъклото.
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Цената им отговаря на качеството. С няколко думи казано
                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                  Ако те бият с върбови клонки през ръцете си вземи
                  Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                  Цената им отговаря на качеството. С няколко думи казано
                  Вие на сериозно ли ? Аз също се замислях вместо да чиста и оправям светлините да си взема от тях , но точно това ме притеснява да не са ментак голем ! И все пак някой взел ли е такива дори и да не са за 166 и как са ?
                  Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Има тема за фарове в 156 раздела и се споменават Депо. Аз лично само стопове за Ауди съм взимал - цвета се различаваше, малко и формата.
                    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• А бе хора, не мисля че тука е вапрос на мнение базирано на цена, но на опит. Кой си е купил от тези фарове, а има конкретно оплакване поради причина А, Б и В...

Вътре няма китайска електроника, само пласмасова. Да доиде от Валео или от Ченианг във Тайван, това се прави във китай не се надявайте за друго.

Така че благодаря да споделите конкретен опит по това.
                      Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

• Виж това за електрониката е проблем, защото са без машинки и ще трябва да си монтираш твойте старите. При положение, че ще се занимаваш да сваляш бронята и после фаровете, не е ли по-добре да си поиграеш още малко и да ги разглобиш старите
                        166 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                          Ако те бият с върбови клонки през ръцете си вземи
                          Аз ти оговорих от опит....не на мои автомобил а на познати!
                          На единият 156..стъклото се матира за около 2 месеца.
                          Даже не е стъкло а вид пластмаса или полимер.Не съм запознат.
                          На другият 166/както спомена колегата..няма електроника/ всичко пластмасово се разтопи за около половин година!!!!

Точно това и ме накара да рециклирам моите.
                          Дискотирахме темата надълго и на широко,с цел да не давам 1000лв. за два,или 500лв.за втора употреба които всъщност си имаме всички които караме 166-ци.
                          А знаеш че това е един от проблемите на този модел.
                          За Депо не съм си и помислял след това което съм видял с очите си.
                          Естествено това не обхваща 100% от монтираните фарове на Депо.Но два автомобила ми бяха достатъчни.
                          Друг е въпроса дали искаш да и докараш търговски вид!
                          Ако това е така,действай.
                          Но ако е за теб..препоръчвам ти горещо процедурата по полагане на нова аламагама.
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Отделно и нещо много важно за тези фарове... при регулиране няма линия както на оригиналните а просто разпръсната светлина.
                            Като погледнеш самият фар - рефлектора отразява хубаво но резултата на стената е плачевен. И аз говоря от опит така че не се занимавайте с глупости.
                            безплатни обяви
                            Моята 166

Comment

• Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                              Отделно и нещо много важно за тези фарове... при регулиране няма линия както на оригиналните а просто разпръсната светлина.
                              Като погледнеш самият фар - рефлектора отразява хубаво но резултата на стената е плачевен. И аз говоря от опит така че не се занимавайте с глупости.
                              Имаш ли снимка да се види този ефект ??
                              А също се интересувам дали светят прекалено на долу както го коментират по форум на 156. Имаш ли инфо по това ?

Comment

• Регулирането е индивидуално за почти всяка една. На една може да е добре на друга не. Снимки не съм правил
                                безплатни обяви
                                Моята 166

Comment

Working...
                                X